Prof.Hermione Potter |''DanieL and Emma''|GryFFinDoR okuL MüdüResi+OkuL Kurucusu
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Hp'de Hangi Karakter? : Harry ve Hermione Nerden? : AntaLya Sitemiz Nasıl? : GüzeL Kan Saflığı? : SafKan Asa? : ~GüzeLLiğin Zekası~ Evcil Hayvanın? : Baykuş GaLLeon : 100 En iyi Büyün? : Expecto Patronum Bina Adın? : Gryffindor Büyü Gücün? : 1000 Patronusun? : Çatal Boynuzlu Geyik Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Peron 9/3 Çeyrek Paz Ağus. 17, 2008 10:32 am | |
| Yeni Gelen Öğrenciler (HOGWARTS'A) trende gerçidikleri olayları yazsınlar
RP İN ! EN EN 3 | |
|
Mrs.Chanq :) BitkiBiLim Profesörü
Mesaj Sayısı : 99 Hp'de Hangi Karakter? : Cho Chanq Nerden? : Ankara Sitemiz Nasıl? : Süpper Tabikide Kan Saflığı? : -SafkaN- Asa? : -Yaşamın Mucizesi- Evcil Hayvanın? : -Yunus- GaLLeon : yok En iyi Büyün? : yoık Bina Adın? : -GryFFindoR- Patronusun? : -Kuğu- Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Peron 9/3 Çeyrek Cuma Ağus. 22, 2008 7:11 pm | |
| Cho Chanq:Trene binmeden önce kaybolduğum için önce bi macera yaşadım ama sonra bir şekilde buldum trenimi trene binmeden önce benim qibi ilk Hogwarts yıllarını geçiricek olan öğrencilere göz gezdirirken kendimi birden trenin içinde buldum macera başlıyordu.Trende Yaşlı bir kadın ve benim yaşlarımda bir kızla beraberdik.Yolculuk teyzenin uyumadığı zamanlar oldukça sıkıcıydı trende hiç yerimizde durmadık diyebilirim.Trndeki görevliler bile artık bizden bıkmıştı trende epey macera yaşadık.Sonunda Hogwarts'daydık.Trendeki maceramız böyleydi işte Trenden indikten sonra Hogwar5ts'a ilerledim. | |
|
LuNa LoVeGooD =) Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 71 Hp'de Hangi Karakter? : Luna Lovegood Nerden? : Ankara Sitemiz Nasıl? : mükemmelll :) Kan Saflığı? : -SafkaN- Asa? : -BeyaZ At- Evcil Hayvanın? : -PapağaN- GaLLeon : - En iyi Büyün? : - Bina Adın? : -HufflepuFF- Sahip Olduğunuz Eşyalar? : - Patronusun? : -AteŞ KaplanI- Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Peron 9/3 Çeyrek Paz Ağus. 24, 2008 11:41 pm | |
| trene binmek baya zor oldu duwardan gecme işini ilk defa duyduğum için cesaret edemedm gecmeye ee her gn gecmiyoruzya duwardan sonra trenimin neredeyse kalkacağını duydm ama yine cesaret edemedim arkadan biri itti bnde cesaretimi toplayıp kosmaya basladm hemen treni buldm we bindim içeride yeni arkadaslarla tanıstım bi suru yiyecek aldım bi coğu iğrencti sonra fazla bişi olmadı cunku birinin uyku buyusunden dolayı uyuya kalmıstım | |
|
Prof.Hermione Potter |''DanieL and Emma''|GryFFinDoR okuL MüdüResi+OkuL Kurucusu
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Hp'de Hangi Karakter? : Harry ve Hermione Nerden? : AntaLya Sitemiz Nasıl? : GüzeL Kan Saflığı? : SafKan Asa? : ~GüzeLLiğin Zekası~ Evcil Hayvanın? : Baykuş GaLLeon : 100 En iyi Büyün? : Expecto Patronum Bina Adın? : Gryffindor Büyü Gücün? : 1000 Patronusun? : Çatal Boynuzlu Geyik Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: Peron 9/3 Çeyrek Ptsi Ağus. 25, 2008 1:02 pm | |
| (hepişniz hoşgeldiniz spr yazmışsınız) | |
|